RUILEN & RETOURNEREN VAN EEN BESTELLING

Je hebt het recht om een besteld artikel te ruilen of te retourneren. Wel dienen wij hiervan vooraf op de hoogte gesteld te worden via e-mail naar info@babbediboe.be.

Het artikel dient binnen een termijn van tien dagen in de originele verpakking te worden terugbezorgd, in onbeschadigde, ongebruikte toestand en rookvrij. Informatiekaartjes/labels/prijskaartjes moeten zoals afgeleverd aan het product gehecht zijn. 

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening, Babbediboe vergoedt deze kosten uitsluitend indien je een verkeerd item ontving, of het item beschadigd is geleverd.

Als u gebruik heeft gemaakt van kortingen of acties, dan kan het zijn dat u, na terugzending van een aantal artikels, niet meer aan de actievoorwaarden voldoet. Indien dit het geval is, dan zal dit verrekend worden met de eventuele terugbetaling, of kan het zijn dat u het verschil nog dient bij te betalen. Hiervoor zal u dan een betaallink doorgemaild worden. 

Ons adres:
Babbediboe
Akkerstraat 116
2940 Stabroek
België

Opgelet:
Niet aangemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd. 

Ondergoed en badkleding (i.v.m. hygiëne) en artikelen gekocht tijdens de soldenperiode kunnen níet geretourneerd worden.