FILTERS

PRICE

9 € - 75 €

Advanced search

Outlet - New Arrival

Categories level 1

Girls

Meisjeskleding

Zoveel keuze, maar toch weten meisjes maar al te goed wat ze willen als het om kleding gaat. Het moet comfortabel zitten, maar vooral ook mooi zijn! Jonge meisjes kiezen graag een kleurrijk kleedje of een t-shirt met een hippe en flashy print. De iets oudere meiden kiezen dan weer stoere of net heel girly kleding. Met ons ruim aan...

Meisjeskleding

Zoveel keuze, maar toch weten meisjes maar al te goed wat ze willen als het om kleding gaat. Het moet comfortabel zitten, maar vooral ook mooi zijn! Jonge meisjes kiezen graag een kleurrijk kleedje of een t-shirt met een hippe en flashy print. De iets oudere meiden kiezen dan weer stoere of net heel girly kleding. Met ons ruim aanbod aan meisjeskleding vind je zeker iets naar je zin. Kies uit leuke kledingmerken zoals bv. 4FunkyFlavours, Cakewalk, Claesen's, Indian Blue Jeans, Mim-Pi, Molo, Moodstreet of Small Rags. Heel verschillende collecties, maar allemaal superleuke kleertjes!

Vraagje of advies nodig?

Op zoek naar een leuke combinatie en vraag je je af of dat rokje nu echt wel bij die t-shirt past? Wil je vóór het bestellen wat meer zekerheid over hoe bepaalde meisjeskleding valt, of wil je graag dat we dat jurkje even opmeten? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Stuur ons een mailtje of een berichtje via Facebook. Wij maken graag tijd om je te helpen met al je vragen.

Bekijk zeker ook onze outlet collecties eens. Hier kan je echt leuke koopjes doen. 

More

Girls There are 119 products.

per page
Showing 1 - 12 of 119 items